Vil du være med på kvartetthelg sammen med Engegårdkvartetten?

Det er fortsatt ledige plasser til kvartetthelg 26.- 28. januar på Engebråten skole, med undervisning og konserter for kammermusikkinteresserte amatørmusikere. Kammermusikkgrupper (ikke bare kvartetter) og enkeltmusikere er velkommen. Du kan også melde deg på selv om du ikke er i en gruppe så skal vi gjøre så godt vi kan med å sette sammen til grupper.

IMG_4249

Kurset er lagt opp slik at hver gruppe jobber med et stykke i løpet av helgen, som helst er øvd inn på forhånd, og fremfører en sats av dette stykket på konsert søndag ettermiddag. I tillegg vil det være mulig å spille et kammerorkesterstykke sammen med Engegårdkvartetten. Ved den bindende påmeldingen bekrefter dere om dere ønsker å spille på konserten, og om dere ønsker å være med på kammerorkesteret. Kammermusikkstykket vil bli fremført på konserten søndag ettermiddag.

 

Vennligst bekreft din påmelding innen 10.12.17 til Esther Ringdal: eringd@online.no

Betaling må skje umiddelbart etter at din gruppe har fått bekreftelse om plass på kurset.

 

Prisen er 1950,- per person uavhengig av om du er medlem eller ikke men for de som er medlem av Oslo Kvartettforening er medlemskontingenten for 2017/2018 inkludert i denne summen. Du som er medlem trenger altså ikke betale medlemsavgiften når det kommer varsel om dette, dersom du har betalt den via kursavgiften. For den som ikke er medlem er det mulig å melde seg inn via hjemmesiden: Oslo Kvartettforening:

http://www.kammermusikk.net/medlem/register/

Ikke betal for kurset før du får bekreftet at du/din gruppe har fått plass. Mail sendes til den i gruppen som er oppgitt som kontaktperson.